Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lenzen)
Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lenzen)
 30,90/Box

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lenzen)

BC
PWR
ADD
Box
 30,90/Box
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Fabrikant
Type lens
Multifocaal
Vervangingsschema
Dagelijks
Verpakkingsgrootte
30
Basiscurve
8.6
Type materiaal
Silicone hydrogel
Zuurstofdoorlaatbaarheid
42 Dk/t
Watergehalte
78 %
UV-filter
Ja
Materiaal
Nesofilcon A (22%)
Diameter
14, 2 mm
Andere kenmerken
UV-bescherming
EAN
785810070688
Artikelnummer
BIOTODFP30
Details

Biotrue ONEday voor Presbyopie (30 stuks), dagelijkse contactlens

Verpakking: 30 stuks per doos

Draagtijd: dagelijks

Kenmerken van het product:

  • Biedt de hele dag door comfort
  • Zorgt voor het benodigde zuurstofniveau voor open ogen
  • Past zich aan aan het vochtgehalte van het hoornvlies
  • Functioneert vergelijkbaar met de lipidelaag van de traanfilm
  • De eerste contactlens met HyperGel™-materiaal
  • Een nieuwe bio-geïnspireerde ontwikkeling van Bausch + Lomb

Biotrue ONEday voor Presbyopie multifocale contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor het corrigeren van presbyopie. Presbyopie of ouderdomsverziendheid kan beginnen rond de veertigste levensjaar en kan geleidelijk verslechteren naarmate het lichaam natuurlijk ouder wordt, omdat het niet in staat is zich te focussen op nabije objecten.

Drie optische zones

Biotrue ONEday voor Presbyopie contactlenzen zijn een effectief middel om het zicht op alle afstanden te corrigeren. Het speciale ontwerp met 3 zones maakt gebruik van de natuurlijke eigenschappen van het oog bij het focussen op nabije of verre objecten. De persoonlijke optische zones bevinden zich in concentrische cirkels, waarbij de binnenste cirkel zich richt op het focussen op nabije objecten, terwijl de buitenste cirkel het focussen op verre objecten mogelijk maakt.

Hoog vochtgehalte - Comfortabele pasvorm

Biotrue ONEday voor Presbyopie contactlenzen zijn gemaakt met HyperGel-technologie en Nesofilcon A-materiaal, waarbij de eigenschappen van klassieke hydrogel en silicone hydrogel worden gecombineerd: een hoog vochtgehalte en goede zuurstofdoorlaatbaarheid. De HyperGel-technologie heeft effect op het bovenste oppervlak van de contactlenzen en creëert een lipidenlaag die de ogen beschermt tegen uitdroging. Het vochtgehalte van deze lenzen is 78%, wat overeenkomt met het natuurlijke vochtgehalte van het hoornvlies.

HyperGel

Biotrue ONEday daglenzen zijn gemaakt van HyperGel-materiaal, dat ontstaat door het combineren van hydrogel- en siliconen hydrogelcomponenten. Deze materiaalcombinatie biedt een zeer hoog vochtgehalte en goede zuurstofdoorlaatbaarheid voor de contactlenzen. De actieve deeltjes van de HyperGel-technologie bevinden zich aan het oppervlak van de lenzen en creëren een lipidenlaag. Functioneel gezien is deze laag bedoeld om het uitdrogingsproces te stoppen. Dankzij hun optische eigenschappen blijven de lenzen gedurende de hele draagtijd vochtig. Het vochtgehalte van de lenzen is 78%, wat overeenkomt met het vochtgehalte van het hoornvlies.

UV-bescherming

Biotrue ONEday voor Presbyopie contactlenzen zijn voorzien van UV-filters die schadelijke UVA- en UVB-stralen tegenhouden.

Vergelijkbare producten