Biotrue ONEday for Astigmatism (30 lenzen)
Biotrue ONEday for Astigmatism (30 lenzen)
 27,90/Box

Biotrue ONEday for Astigmatism (30 lenzen)

PWR
CYL
AX
Box
 27,90/Box
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Fabrikant
Type lens
Torisch
Vervangingsschema
Dagelijks
Verpakkingsgrootte
30
Basiscurve
8.4
Type materiaal
Silicone hydrogel
Zuurstofdoorlaatbaarheid
42 Dk/t
Watergehalte
78 %
UV-filter
Ja
Materiaal
Nesofilcon A (22%)
Diameter
14, 5 mm
Andere kenmerken
UV-bescherming
EAN
785811476489
Artikelnummer
BODFA30
Details

Biotrue ONEday voor Astigmatisme (30 stuks), dagelijkse contactlens

Verpakking: 30 stuks per doos

Draagtijd: dagelijks

Kenmerken van het product:

  • Biedt de hele dag door comfort
  • Zorgt voor het benodigde zuurstofniveau voor open ogen
  • Past zich aan aan het vochtgehalte van het hoornvlies
  • Functioneert vergelijkbaar met de lipidelaag van de traanfilm
  • De eerste contactlens met HyperGel™-materiaal
  • Een nieuwe bio-geïnspireerde ontwikkeling van Bausch + Lomb

De lenzen zijn gemaakt van HyperGel-materiaal (Nesofilcon A) om een hoog vochtgehalte en goede zuurstofdoorlaatbaarheid te bieden. Deze torische lenzen van Bausch + Lomb bieden uitzonderlijk comfort en prestaties gedurende de hele dag. Biotrue ONEday voor Astigmatisme bevat 30 contactlenzen voor dagelijks gebruik. Deze dagelijkse wegwerplenzen verlichten ongemakken veroorzaakt door astigmatisme, zoals hoofdpijn en wazig zicht.

Hoog vochtgehalte = onbeperkt comfort

Biotrue ONEday voor Astigmatisme-contactlenzen hebben uitgebreide tests ondergaan om te bewijzen dat ze minimaal 98% van hun vocht gedurende 16 uur kunnen behouden. Ze hebben een vochtgehalte van 78%, dat dicht bij het natuurlijke vochtgehalte van het hoornvlies ligt. De lenzen zorgen voor een gelijkmatige bevochtiging en hydratatie, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige ogen.

HyperGel

Biotrue ONEday daglenzen zijn gemaakt van HyperGel-materiaal, dat ontstaat door het combineren van hydrogel- en siliconen hydrogelcomponenten. Deze materiaalcombinatie biedt een zeer hoog vochtgehalte en goede zuurstofdoorlaatbaarheid voor de contactlenzen. De actieve deeltjes van de HyperGel-technologie bevinden zich aan het oppervlak van de lenzen en creëren een lipidenlaag. Functioneel gezien is deze laag bedoeld om het uitdrogingsproces te stoppen. Dankzij hun optische eigenschappen blijven de lenzen gedurende de hele draagtijd vochtig. Het vochtgehalte van de lenzen is 78%, wat dicht bij het vochtgehalte van het hoornvlies ligt.

High-tech ontwerp

Naast hun uitzonderlijk hoge vochtgehalte worden Biotrue ONEday-lenzen vervaardigd met HyperGel-materiaal dat een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid belooft (42 DK/t). De verbeterde adembaarheid verhoogt het comfort en de prestaties, waardoor de lenzen de hele dag comfortabel gedragen kunnen worden.

De ontwikkelaars van Bausch + Lomb hebben een prisma-vrije technologie geïntroduceerd om de contactlens te stabiliseren, terwijl ze een ultra-dunne lens hebben gecreëerd die een betere zuurstofdoorlaatbaarheid biedt. Deze lensontwerp zorgt voor scherp zicht terwijl het reflecties vermindert.

De lens is correct gepositioneerd wanneer het positioneringsmerkteken zich op 6 uur bevindt. De lenzen hebben een lichte kleur voor gemakkelijke hantering en zichtbaarheid. Voor extra bescherming zijn de lenzen voorzien van UV-bescherming.

Vergelijkbare producten