Artelac Triple Action (10 ml)
Artelac Triple Action (10 ml)
 11,90

Artelac Triple Action (10 ml)

 11,90
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Fabrikant
Inhoud
10 ml
Bruikbaarheid na opening
3 maanden
Type product
Kunstlicht
Hyaluronzuur %
0.24%
Actief ingrediënt
Natrium hyaluronaat
Andere kenmerken
Zonder conserveringsmiddelen, Hialuronzuur
EAN
1510000000126
Hyaluronzuur
Ja
Zonder conserveringsmiddelen
Ja
Smeermiddel
Glycerol, natriumhyaluronaat
Artikelnummer
ATA10
Details

Artelac TripleAction oogdruppels (10 ml)

BAUSCH + LOMB

Een troebele oplossing met 0,24% hyaluronzuur (natriumhyaluronaat), en andere ingrediënten zoals carbomeer, glycerol en lipidecomponenten.

Door de moderne samenstelling is de oogdruppel goed te verdragen, vrij van conserveermiddelen en buffers.

De oogdruppel wordt geleverd in een moderne en innovatieve conserveermiddelvrije multidose-verpakking (PFMD), wat het gebruiksgemak en de veiligheid ten goede komt.

Bevochtigt het oog en voorziet in alle benodigde componenten voor de drie lagen van de traanfilm, verbetert de bevochtiging van het oogoppervlak in geval van een droog gevoel.

Blijft op het oogoppervlak voor krachtige bevochtiging, voor onmiddellijke en langdurige verlichting van de symptomen.

Ideaal voor degenen die lijden aan verschillende symptomen van droge ogen (vermoeide, gestreste, brandende en/of tranende ogen, zanderig gevoel in de ogen).

De volgende factoren kunnen droge ogen veroorzaken:

 • Externe factoren zoals overmatig computergebruik, airconditioning, verwarming, rook van sigaretten en winderige omstandigheden en/of het dragen van contactlenzen.
 • Andere factoren zoals bepaalde medicijnen (bijv. anticonceptiepillen, antihistaminica, bètablokkers, spierverslappers en diuretica) of bepaalde ziekten die een rol spelen bij het ontstaan van droge ogen.

Gebruik dit product niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Gebruiksaanwijzing / Patiëntinformatie

Samenstelling: 0,24% natriumhyaluronaat, carbomeer, glycerol, lipidecomponenten (middellange keten triglyceriden), natriumhydroxide en water voor injecties.

Toepassing: Bevochtigende oogdruppels

Wat is Artelac TripleAction? Artelac TripleAction is een troebele oplossing met 0,24% hyaluronzuur (natriumhyaluronaat), en andere ingrediënten zoals carbomeer, glycerol, lipidecomponenten (middellange keten triglyceriden), natriumhydroxide en water voor injecties. Door de moderne samenstelling is de oogdruppel goed te verdragen, vrij van conserveermiddelen en buffers. De oogdruppel wordt geleverd in een moderne en innovatieve conserveermiddelvrije multidose-verpakking (PFMD), wat het gebruiksgemak en de veiligheid ten goede komt. Na opening te gebruiken tot 6 maanden.

Waarvoor kan Artelac TripleAction worden gebruikt? Artelac TripleAction bevochtigt het oog en voorziet in alle benodigde componenten voor de drie lagen van de traanfilm, verbetert de bevochtiging van het oogoppervlak in geval van een droog gevoel.

Wanneer moet Artelac TripleAction worden gebruikt? Artelac TripleAction is geïnspireerd door de samenstelling van natuurlijke tranen. Het bevat hyaluronzuur met een natuurlijk bevochtigend effect (in de vorm van natriumhyaluronaat), dat ook te vinden is in gezond menselijk weefsel en de natuurlijke traanfilm. Daarnaast bevat het twee andere bevochtigingsmiddelen: glycerol en carbomeer. Artelac TripleAction bevat ook een extra lipidecomponent. Hierdoor ondersteunt Artelac TripleAction alle drie de lagen van de traanfilm, namelijk de lipide-, water- en slijmlaag.

Artelac TripleAction is ontwikkeld om op het oogoppervlak te blijven voor krachtige bevochtiging, om onmiddellijke en langdurige verlichting van de symptomen te bieden. Ideaal voor degenen die lijden aan verschillende symptomen van droge ogen (vermoeide, gestreste, brandende en/of tranende ogen, zanderig gevoel in de ogen).

De volgende factoren kunnen droge ogen veroorzaken:

 • Externe factoren zoals overmatig computergebruik, airconditioning, verwarming, rook van sigaretten en winderige omstandigheden en/of het dragen van contactlenzen.
 • Andere factoren zoals bepaalde medicijnen (bijv. anticonceptiepillen, antihistaminica, bètablokkers, spierverslappers en diuretica).

Hoe vaak en hoelang moet Artelac TripleAction worden gebruikt?

Druppel Artelac TripleAction in het oog als dat nodig is. U kunt het elke dag gebruiken en zo vaak als u wilt. Er is geen beperking aan de gebruiksduur.

Wanneer mag Artelac TripleAction niet worden gebruikt?

Gebruik dit product niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Belangrijke informatie over het gebruik van Artelac TripleAction:

 • Lokale overgevoeligheidsreacties zijn zeldzaam gemeld. Stop in dat geval met de behandeling.
 • Het gebruik van het product kan tijdelijk wazig zicht veroorzaken na indruppeling, wat de rijvaardigheid en het bedienen van machines kan beïnvloeden.
 • Het uiteinde van de fles mag het oog niet raken, omdat dit oogletsel of besmetting van de oplossing kan veroorzaken.
 • Na gebruik eventuele achtergebleven druppels uit het oog schudden.
 • Ongeschikte, onzorgvuldige toepassing volgens de gebruiksaanwijzing kan leiden tot morsen van het product en mogelijk oogletsel veroorzaken.
 • Verwijder contactlenzen voor gebruik.
 • Wacht minstens 15 minuten na gebruik van een ander oogheelkundig preparaat of het terugplaatsen van contactlenzen.
 • Gebruik het product niet na de vervaldatum.
 • Gebruik het niet als de verpakking of de fles beschadigd is.
 • Buiten het bereik van kinderen houden!

Verpakking: Artelac TripleAction wordt geleverd in een flesje met 10 ml oogdruppels.

Hoe moet Artelac TripleAction worden bewaard? Bewaren tussen +1 en +25°C. Het ontwerp van de fles maakt het mogelijk om Artelac Triple Action na opening 6 maanden te gebruiken.

Hoe Artelac TripleAction te gebruiken? Let op! Voor het eerste gebruik en als de fles lange tijd niet is gebruikt:

Verwijder de dop en draai het flesje ondersteboven, druk maximaal 20 keer kort op elkaar totdat er een druppel vrijkomt. Het flesje is nu klaar voor gebruik.

 • Was uw handen voor gebruik en houd het flesje volgens de instructies vast!
 • Verwijder voor elk gebruik de beschermende dop van de bovenkant van het flesje. Raak de punt van het flesje niet aan met uw vingers of andere oppervlakken om mogelijke besmetting van de oplossing te voorkomen. Kantel het flesje omhoog en houd het boven uw oog, knijp voorzichtig in de pomp om een druppel oplossing in uw oog te krijgen. Zorg ervoor dat de punt van het flesje uw oog niet raakt om letsel te voorkomen. Sluit daarna uw ogen en draai ze langzaam dicht bij gesloten oogleden om de oplossing gelijkmatig over het oogoppervlak te verdelen.
 • Na gebruik schudt u eventuele resterende druppels onmiddellijk uit en plaatst u de beschermende dop terug op de droge punt van het flesje.
 • Het innovatieve pompmechanisme van Artelac TripleAction maakt het mogelijk om conserveermiddelvrij te blijven en zorgt tegelijkertijd voor gemakkelijk druppelen. De vermelde vulhoeveelheid op de verpakking kan volledig worden gebruikt. Door het ontwerp van het flesje blijft er maar weinig oplossing achter in het flesje.

P1CZHUEEO2 42694PB999/2-CZ+

Vergelijkbare producten